top of page
avans hogeschool.jpg

In februari 2021 heb ik voor de studenten van studievereniging MerCurious een inspiratiesessie verzorgd over social media marketing. Met mijn expertise op het gebied van social media kon ik hun nieuwe kennis bijbrengen en inspireren. Deze kennis en inspiratie hebben zij hierna ingezet om de social media van een bedrijf te beoordelen.

REFERENTIE

"Kelly heeft voor onze studievereniging op de inspiratiesessie over sociale media gesproken. Daar heeft zij ons meegenomen in hoe je sociale media als bedrijf het beste kan inzetten. Dit was voor ons als ondernemende studenten super interessant. Kelly weet waar ze het over heeft en kan het heel duidelijk uitleggen waardoor iedereen een succes kan maken van de sociale media van hun bedrijf. Ze is heel open en toegankelijk waardoor het voelde alsof ze gewoon binnen de studievereniging hoorde. Voor de studenten en vooral voor de studenten die bezig zijn met ondernemen geeft deze informatie houvast om om van hun sociale media een succes te maken."

- Anoesjka Raateland
Voorzitter Studievereniging MerCurious

Heb jij een spreker nodig voor jouw organisatie, bedrijf of evenement? Bekijk snel wat voor workshops en trainingen ik aanbied.

bottom of page