top of page

DIENSTEN

Check hier hoe ik jouw bedrijf kan helpen vlammen op social media. Van coaching tot contentproductie en workshops. 
Kelly Batist - Personal Branding-7.jpg
SOCIAL MEDIA CONSULTANCY

Succes op social media start met een sterke strategie. Hoe vertel je jouw verhaal op social media? Wat ga je plaatsen en waarom? Wat sluit aan bij jouw doelgroep? Of je je kanalen nog moet aanmaken, je net begonnen bent of al een paar jaar zonder succes op social media zit: ik help je. Van alleen een uurtje brainstormen tot je hele social media strategie onder handen nemen: samen met jou zorg ik dat je (weer) vertrouwen hebt in je online presence.  

SOCIAL MEDIA BEHEER

Handjes nodig om je social strategie uit te voeren? Ik help je graag! Met goed beeld, scherpe social copy en een strakke contentkalender houd ik de feed van jouw volgers gevuld met geniale posts. Via actieve webcare vergroot ik je engagement en bouw ik aan je community. Ook maak ik rapportages zodat we kunnen sturen op snelle groei.

WORKSHOPS VOOR GROEPEN EN EVENTS

Behoefte aan kennis en inspiratie voor jouw team? Ik geef verschillende workshops op het gebied van social media, online communities, podcasts en de huidige trends op die gebieden. In 1,5 uur deel ik de kennis die jouw teamleden nodig hebben om zelf vol goede moed aan de slag te gaan. Ook ben ik beschikbaar om te spreken op events. 

VRAAG EEN GRATIS GESPREK AAN

Nog niet helemaal zeker waar jij behoefte aan hebt? Ik denk graag met je mee! Plan een gratis telefonisch gesprek in en we kijken samen wat het beste bij jouw doelen past.

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page