Er is één ding dat mediabedrijven perfect kunnen en dat is zenden, of het nu gaat om een radioshow, tv-programma of tijdschrift. Maar in 2020 is zenden niet meer genoeg. De best presterende mediabedrijven zoeken de connectie op met hun lezers, kijkers en luisteraars via social media en creëren een online community rondom het merk. 
 
Grote kans dat jij werkt op een online redactie of social media-afdeling en hierbij wel wat hulp kan gebruiken. Want hoe zorg je ervoor dat die lezers, kijkers of luisteraars van de daken schreeuwen hoe fan ze zijn van het bedrijf waar jij werkt?
 
Hoe bouw je een online community en vergroot je je online bereik?

Over mij

Mijn naam is Kelly Batist en sinds 2016 bouw ik succesvolle online communities voor verschillende grote merken. Mijn doel is om een betere connectie tussen bedrijf en consument te creëren. Om écht te begrijpen wie de kijker, lezer of luisteraar is en hierop in te spelen met aansprekende online content. Alleen op die manier creëer je ambassadeurs en kom je tot een punt dat zij voor jóú reclame gaan maken. 

Communities bouwen doe ik al jaren. Vier jaar geleden zette ik voor RTL een jongerenplatform op dat tot de dag van vandaag gebruikt wordt om beter aansluitende content voor deze doelgroep te creëren. Voor Radio 538 werkte ik twee jaar lang aan een sterkere online presence door een combinatie van actieve webcare, contentanalyse en community management. En voor mijn eigen podcast genaamd Wat Ik Wou Dat Ik Wist zorgde ik binnen no time voor een vaste fanbase van 5.000 luisteraars per week.

Mijn diensten

COMMUNITY BUILDING & SOCIAL MEDIA CONSULTANCY

Hoe ga je kijkers, lezers of luisteraars écht aan het merk binden? Wat is de juiste online strategie voor jullie social media? Ik kom graag langs om hierover advies te geven. Ik maak een op maat gemaakt plan waarin ik de branding van het bedrijf naar een sterke online presence vertaal. Ook kan ik langskomen voor een brainstormsessie of social media training.

SOCIAL CONTENT PRODUCTIE EN ANALYSE 

Handjes nodig om de social strategie uit te voeren? Ik help je graag! Met goed beeld, scherpe social copy en een strakke contentkalender houd ik de feed van jullie volgers gevuld met geniale posts. Via actieve webcare vergroot ik de engagement en bouw ik aan jullie community. Ook maak ik rapportages zodat we kunnen sturen op snelle groei.

Wist je dat ik een totaal pakket kan bieden?

Ik kan bovenstaande diensten uitbreiden met het schrijven van (SEO)-teksten, blogs en nieuwsbrieven, maar ook met designwerk voor social media-posts. Met ervaring in zowel beeld, tekst als audiobewerking op verschillende online redacties, ben ik van alle markten thuis. Zo heb je niet voor elke dienst een aparte freelancer nodig!

Bedrijven waar ik impact voor creëerde

Multi-inzetbaar, punctueel, georganiseerd en analytisch. Met die woorden zou ik Kelly omschrijven.”

— Justin Coster, Manager Online Redactie Talpa Radio

 

Neem contact op

  • LinkedIn
  • Instagram

Stuur me een bericht zodat we samen toffe plannen kunnen maken.