Je hebt een fantastisch bedrijf opgezet en het gaat lekker. Maar je wéét dat je er meer uit kan halen. Of je nou fotograaf, designer, business coach of webshop-eigenaar bent: je wil dat je klanten van de daken schreeuwen hoe fan ze zijn van jouw bedrijf. Maar hoe krijg je ze zover?
 
Hoe bouw je een online community en vergroot je je business impact?

Over mij

Mijn naam is Kelly Batist en sinds 2016 bouw ik succesvolle online communities. Mijn doel is om een betere connectie tussen bedrijf/ZZP'er en klant te creëren. Om écht te begrijpen wie je klant is en hierop in te spelen met aansprekende online content. Alleen op die manier kom je tot een punt dat klanten voor jóú reclame gaan maken. 

Communities bouwen doe ik al jaren. Vier jaar geleden zette ik voor RTL een jongerenplatform op dat tot de dag van vandaag gebruikt wordt om beter aansluitende content voor deze doelgroep te creëren. Voor Radio 538 werkte ik twee jaar lang aan een sterkere online presence door een combinatie van actieve webcare, contentanalyse en community management. En voor mijn eigen podcast genaamd Wat Ik Wou Dat Ik Wist zorgde ik binnen no time voor een vaste fanbase van 5.000 luisteraars per week inclusief actieve social following.

Mijn diensten

COMMUNITY BUILDING & SOCIAL MEDIA CONSULTANCY

Je hebt een bedrijf met klanten, maar hoe ga je die klanten écht aan je binden? Wat is de juiste online strategie voor jouw bedrijf? Ik kom graag langs om hierover advies te geven. Ik maak een op maat gemaakt plan waarin ik jouw branding naar een sterke online presence vertaal. Ook kan ik langskomen voor een brainstormsessie of social media training.

SOCIAL CONTENT PRODUCTIE EN ANALYSE 

Handjes nodig om je social strategie uit te voeren? Ik help je graag! Met goed beeld, scherpe social copy en een strakke contentkalender houd ik de feed van jouw volgers gevuld met geniale posts. Via actieve webcare vergroot ik je engagement en bouw ik aan je community. Ook maak ik rapportages zodat we kunnen sturen op snelle groei.

Wist je dat ik jou een totaal pakket kan bieden?

Ik kan bovenstaande diensten uitbreiden met het schrijven van (SEO)-teksten, blogs en nieuwsbrieven, maar ook met designwerk voor je social media-posts. Met ervaring in zowel beeld, tekst als audiobewerking op verschillende online redacties, ben ik van alle markten thuis. Zo heb je niet voor elke dienst een aparte freelancer nodig!

Bedrijven waar ik impact voor creëerde

Multi-inzetbaar, punctueel, georganiseerd en analytisch. Met die woorden zou ik Kelly omschrijven.”

— Justin Coster, Manager Online Redactie Talpa Radio

 

Neem contact op

  • LinkedIn
  • Instagram

Ik ben vanaf 1 augustus beschikbaar! Stuur me alvast een berichtje zodat we samen toffe plannen kunnen maken.