CREATIVITY, FOOD

When It Rains On King’s Day..

P1020460

De voorspellingen voor morgen zijn werkelijk dramatisch. Bewolking, regen en zelfs natte sneeuw?! En dat terwijl we alleen maar met grote, oranje zonnebrillen en rood-wit-blauwe strepen op onze wangen in de zon willen dansen. Helaas zijn de weergoden niet aan te sturen en is er naast wat schietgebedjes weinig om te doen.

Dus wat ga je doen als je plannen letterlijk in het water vallen en je je veel te dure kaartje voor dat feest moet verkopen? Maak je geen zorgen, er zijn echt nog genoeg leuke dingen te doen zonder naar buiten te hoeven!

De keuken induiken

Om welke feestdag het dan ook gaat, er zijn altijd recepten in thema te vinden. Speciaal voor jou heb ik de leukste Koningsdag-recepten opgezocht. Wat dacht je van rood-wit-blauw gekleurde aardbeien? Oranje cupcakes met kroontjes? Een rood-wit-blauwe coupe met frambozen en bessen? Koningsschuimpjes? Of een echte Holland-taart? Trek je oranje ovenwanten maar uit de kast, want deze recepten zijn er om gemaakt te worden!

Aan de slag met make-up

Als er iets is wat ik graag doe als ik me verveel, dan is het wel experimenteren met make-up. Op YouTube kun je de meest fantastische make-up tutorials vinden, ook in Koningsdag-thema. Misschien heb je wel zin in een rood-wit-blauwe cut crease, een oranje ooglookje, of je gaat gewoon all out met een enorme leeuw of vlag op je hoofd. Niks is te gek op een dag als deze, dus maak er gebruik van!

Je creativiteit de vrije loop laten

Ben je niet zo handig met keukengerei of make-upkwasten, dan kun je natuurlijk altijd nog met knutselspulletjes aan de gang. Wat dacht je van rood-wit-blauwe strikjes haken, kroontjes maken van Mona-toetjes, je eigen Koningsdag-shirt DIY’en of je nagels oppimpen in rood-wit-blauw en/of oranje? Trommel wat vriendinnen op en trek de handen uit de mouwen. Er staan nog veel meer DIY’s online die zeker de moeite waard zijn.

En als je nou gewoon nergens zin in hebt..

Dan plof je lekker op de bank met je favoriete serie en een groot glas sinas (blijf je toch nog in de oranje sferen). Koningsdag is niet voor niets een vrije dag, dus je kan doen en laten wat je wil!

Wat zijn jouw plannen voor morgen?

x Kelly